ЗА НАС

logo_2

Какво е хемодиализата за нас като професионалисти и какво е хемодиализата за вас като пациенти?

Ако трябва да бъде описана с думи, то може би ние бихме избрали няколко:

  • Задължение– Тя е част от вашия живот. За нас хемодиализата е изключително важна, защото ние като екип, имаме задължение към Вас, пациентите за един по-добър живот.
  • Общност– Вие се познавате взаимно и подобно на жилищните кооперации сте съседи, само че не по апартамент и по етаж, а по легло и апарат. Всички познавате и нас, а това важи в пълна сила и в обратния ред, което е изключително важно за вашето спокойствие и доверие.
  • Време– Вие прекарвате значима част от своето време в хемодиализния център, а нашето време принадлежи на всички вас.

Хемодиализата е изключително активно развиваща се медицинска сфера. Непрекъснатият стремеж към развиване на медицинските познания, подобряване на медицинската техника и по-доброто разбиране на различните усложнения в хода на диализното лечение и съответно по-качественото им предотвратяване са основна цел в световен мащаб. Непрекъснато се търси развитие и подобряване на медицинската услуга.

Нашата цел е точно тази- да Ви доставим медицинска услуга от най-високо качество като условия, като медицинско обгрижване, като диагностично и медикаментозно поведение, а основната цел да е променим Вашето ежедневие към по-добро.

В Частен диализен център- ВТ „ЕООД” ние обслужваме пациенти в терминален стадий на хронично бъбречно заболяване. Ние сме тук и се грижим за пациенти нуждаещи се от хемодиализа от началото на 2015 година. Разполагаме с 18 апарата с най-съвременните софтуери, които притежават възможност за програмиране на хемодиализата според нуждите на пациента. Това от своя страна позволява едно по-леко и възможно по-приятно усещане по време и след процедурата. Ежемесечно провеждаме лабораторни изследвания на нашите пациенти и се грижим за техните медикаментозни нужди. Притежаваме и съвременен апарат за ултразвукова диагностика от висок клас.

По време на Вашия престой, ние сме се погрижили той да преминава възможно най-бързо и приятно. За Вашето удобство и комфорт сме оборудвани с телевизори във всяка зала, а също така разполагаме и с безжичен интернет. По време на всяка диализа нашият екип се грижи освен за вашето здравословно състояние, така и за вашето спокойствие и комфорт като по време на всяка процедура има осигурена храна и тонизираща напитка. Разполагаме и със съблекални които са оборудвани с всичко нужно, което е необходимо за  вашата сигурност.

Екипът е съставен от четирима лекари, шест медицински сестри, трима техници и хигиенсти. Всички са обучени и имат дългогодишен опит в сферата на хемодиализата. Няма по-ценно за един пациент от екип, който е наясно със своите задължения, с нуждите му и да извършва всичко необходимо за него. Ние смело можем да заявим, че тук вашата нужда ще бъде посрещната с внимание, желание и грижа.

Работното време на диализният център е гъвкаво и съобразено с транспорта, който се осъществява на пациенти от различни части, както на Велико Търново, така и на селищата намиращи се около Старопрестолният град. В три от делничните дни центъра предлага и вечерна смяна, която дава допълнителна възможност за плануване на вашето ежедневие.

Ако сте пациент нуждаещ се от специализирана помощ, каквато ние предлагаме, не се колебайте и се свържете с нас. Ние ще бъдем винаги тук за Вас!

С уважение,

Екипа на Частен диализен център- ВТ „ЕООД”